18.9.10

fakta mengenai aqeel I.

  • suka milo ais dan sekali sekala teh o ais.
  • power spek mata dia kanan275 kiri85.
  • suka kat seorang awek kelantan.
  • dengan sengal mengaku budu adalah sambal warisan keluarganya. -__-
  • pengalaman dia makan nasi lauk peria dan juga jus peria ketika dibuli senoir time main daerah kat klang terbaek dalam hidup.
  • muka sama style rambut minta penumbuk free aku :D
  • kalau bertudung. akan difeewitfeewit sana sini dan sanggup terjun metro kajang seandainya kapel sama lelaki. so sebab itu dia takkan pakai tudung lagi. -.-
  • suka domokun.
  • dah berjaya buat gila aku naik semula 0.8% :) 'tenkiu wehh
  • orang pertama yang aku buat tutorial bersama pasal code blog melalui ym + fesbukk. 'sumpah gila haih
  • ada awek naik waja amek gambar time stop kat traffic light. dia layan tunjuk peace sebab awek tu lawa. kalau ta dia dah bantai tunjuk f*ck.adoii. -.- 'memilih eh
  • somtammm + biskut bonbon lagi apa tah. :P

aku tatahu nak update apa. maaf aqeel :D

2 comments:

Aqeel said...

CILAKAK! 100% benar HAHAHAHA

gila ni kau buat note ke hapa ni!?

paranoid. said...

aku ingat bendabenda macam nie. -.-