30.1.10

T-T

aku baru ja baca blog sya.
ahha. tacink gila ayat dia.
bodoh buwat aku nanges asal.
segan aku nanges sesorang kat cc nie.

kata kata sya. hm. |:
tacink gila doe.

najwa ; sorry ari last aku tak lepak dgn kau . sumpah rasa bersalah gila bila jumpa kau , kau buat muka dekat aku . sumpah sory . erm , aku rase aku mmg kena pergi jugak . kalau tak memang aku terasa gila bila kau dah tak de nanti . 3 tahun rapat dengan kau , then tibatiba kau hilang macam tu je , semua orang mesti faham perasaan aku bila dah hilang kawan baek . najwa , aku syg kau n aku minx maaf sbb aku byk mnyusahkan kau dengan perangai budak budak aku . n thanx sebab byk tolong aku macam macam . aku syg kau weh T_T

cm bodoh. aku da a sesorang kt cc nie.
kena tinggal an mak aku pasal apa tah.
terbaek. aku ada seratus.
tapi aku tatahu nak buwat ape.
nice. sesorang kat kajang. (:
dengan seratus hinggit aku nk buwat ape doe.

-.-

3 comments:

Nur Nazira said...

seratus ringgit? ha , ko belanja aku la. hehe. korng ni semua nk tingglkn aku. nnt meja lab physic tu da xde org. aku n intan je. smpai hati korng bertiga serentak tingglkn aku. sedih weh ble t'bayang start rabu nnt ade fizik tnpa korng. sunyi gila :(((((

paranoid. said...

hm. :(
sorry gila weh.
aku jnj takkan lupa kau.
aku sayang kau.

Nur Nazira said...

aku sayang kau juge weh :)