20.11.10

eff. -.-

*click for bigger view

yess. i'm stupid enough for SBP.
urghh. okay.
bukti nyata juga aku tak suka bab kirakira.
-___-

tahun depan spm.
dan aku tak insaf lagi.
*sigh


h e l p ?

4 comments:

Nur Nazira said...

najwa, ala, aku cye kau bole buat lg bagus ;) usaha usaha dan usaha. tertarik tgk tabs yg kau buka selain drpd tgk result :D Red apple tu, si qanitah kan. HAHA

paranoid. said...

aku teruk haa. hm ):
hoho. qan. itu sebab link ada kat page dia.

Nur Nazira said...

kau x teruk la, x de org yg teruk pun. :) jgn give-up oke, thun dpn nk spm :)

paranoid. said...

yeah. aku cuba (: