24.11.10

laugh out loud biatch. (:


aku tergelak ja bukak blog budak convent ni.
ooopps. aku mentioned convent eh? :D
maaf saya sengaja. (:

*tak sangka dia jadi follower aku -.-

*click for bigger view

enjoy your day fakers. keep on badmouthing on others. (:
till you are in my shoes.

p/s ; dia terus unfollow. lawak gila heh. :DD

4 comments:

dhaniezainal said...

oh bukan main kutuk mengutuk macam diri tu perfect je haihh bebudak2 betul -.-

dhaniezainal said...

oh bukan main kutuk mengutuk macam diri tu perfect je haihh bebudak2 betul -.-

paranoid. said...

ehh. sampah? :DD

Anonymous said...

bukan mengutuk tapi kenyataan.
cik natasha yang memulakan dulu.
dah terang2 cik asiah menjelaskan,yang cik natasha memulakan.
perlu ke cik natasha kaitkan dengan ibubapa orang yang telah meninggal dunia???
bagi pendapat saya tidak perlu.
itu kira okay dia cakap pasal cik natasha seorang bukan keluarga dia sekali.
minta maaf kalau ada tersilap kata

ikhlas,
MR>