3.12.10

pengakuan berani mati.

SAYA SUKA ZULHALIM RAMLI.
mersingmersing♥

11 comments:

Muhammad Zawawi (awimarchello) said...

wahh..
kacak..
aku suke name ramli tuhh
muahaha

paranoid. said...

lol :DD

Anonymous said...

ne ko letak hazim ko???

paranoid. said...

hati aku ada dia,
kenapa?

Anonymous said...

bunyi macam ko main kayu 4 jer... cian kwn aq tuh.... rmai lg yg kesian baca pengakuan berani mati ko ni.... cm x hargai hazim je...

paranoid. said...

err. aku main kayu plak? aku buat blog pun memain. tak serious pun. btw menatang nie aku main bet dengan member. budak zulhalim nie pun ada awek. aku nak berkawan ja kot. sekarang cakap. aku salah? ahha. yes. sebab aku lagi ramai member lelaki dari perempuan, -.-

Anonymous said...

btw... aq dgr cter, ko dah clash dgn dye.... rasakan ko.... mungkin ko x terasa... sebab mungkin ko xde feeling kat dye...:]

Anonymous said...

btw... aq dgr cter, ko dah clash dgn dye.... rasakan ko.... mungkin ko x terasa... sebab mungkin ko xde feeling kat dye...:]

paranoid. said...

ehem. FYI, aku tak couple pun dengan dia. tak ada declare apa pun. aku tak ada feeling? HAHA. kalau kau nak dia amik lah weh. aku tak kesah. janji dia happy. senyum selalu. tu dah cukup, [:

pali supremo said...

perghhhhhhhh alem disitu^^

pali supremo said...

perghhhhhhh tu dia alem^^